CND SHELLAC/VINYLUX

ProduktPris

SHELLAC® klinik behandling

410,-

Aftagning af SHELLAC®

110,-


Køb af VINYLUX™

Pr. stk

125,-

Køb af Weekly Top Coat

Pr. stk

125,-

Sæt pris

170,-

Køb af SolarOil

Pris fra

89,-


En professionel lak

SHELLAC® er en professionelle lak, der giver den smukkeste lakering med høj glans, som holder i 14+ dage. SHELLAC® er tynd og fleksibelt som neglelak, men giver en stærk beskyttelse af neglene, og modstår ridser i lakken.

Helt unikt for SHELLAC® skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC® eller ved aftagning, så dine negle vil ikke blive svage eller skadede af SHELLAC® behandlinger. Ud over den skånsomme aftagning af SHELLAC®, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 5 minutter på klinikken. SHELLAC® findes i et hav af farver fra den klassiske røde, til dybe mørke vinterfarver, til den perfekte nude farve, og hver sæson lanceres der nye farver, kreeret i samarbejde med modedesignere så du altid er med på sæsonens hotteste trend.

SHELLAC® er en professionel behandling der kun udføres hos autoriserede CND™ forhandlere.

SHELLAC® er et registreret varemærke og er den eneste fuldt patenterede UV-lak på markedet.

SHELLAC® er 7-free (indeholder ikke) toluen, kamfer, formaldehyd, dibythyl pftalater, formaldehydrater, xylen eller MEK)

CND VINYLUX™ er en prisvindende neglelak der holder i op til 7 dage, når du bruger VINYLUX™ Weekly Top Coat ovenpå VINYLUX lakken. UV-/LED-lampe er ikke nødvendigt, da laksystemet hærder i normalt dagslys, og fjernes nemt på 1 minut med acetonebaseret neglelaksfjerner. CND VINYLUX™ er et 2-trinssystem, da Base Coat er indbygget i VINYLUX lakken.

Forebyg skader som negle der skiller i lagene, der let knækker eller let bliver misfarvede. Den prisbelønnede negleolie, giver dine negle styrke og pleje i dybden, så dine egne negle kan klare hverdagens strabadser. Regelmæssig brug af SolarOil™ forlænger markant holdbarheden af din salonbehandling, som f.eks. SHELLAC®. Ingredienser som fugtgivende jojobaolie, blødgørende risklid-olie, fugtgivende mandelolie og genopbyggende E-vitamin gør neglene ekstremt fleksible og smidige, og blødgør samtidig neglebåndene. SolarOil™ kan penetrere ned i både SHELLAC®, VINYLUX™

Vinylux og SolarOil forhandles på klinikken og vi sender gerne hjem til dig.
BOOK TID
//]]>