Du’lac epilering

BehandlingPrisBooking

Du’lac epilering

15 min

265,-

Du’lac epilering

25 min

365,-

Du’lac epilering

35 min

465,-

Du’lac epilering

45min

565,-

Kære kunde for at få det optimale ud af behandlingen, må vi anbefale at du 2 uger før første behandling, peeler det område, der skal behandles 2x ugentlig.
Den dag du kommer til behandling er det bedst at komme uden makeup.

Du må påregne at købe en antibacterial ampul, der skal holde området fri for bakterier, efterfølgende, den holder i lang tid, og koster ca 99 kr.
I starten af dine behandlinger er det vigtigt at komme ca 1x i ugen.
Senere kan der gå længere tid imellem.

Du’lac epilering

Epilering er permanent hårfjerning med vores højfrekvens Du’lac apparat, som ved hjælp af strøm reducerer hårvæksten. Hårene fjernes med en tynd nål, der føres ned i hårsækken, hvorefter der tilføres strøm. Strømmen destruerer hårroden og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. Så har håret ikke noget blod og næring at leve af og håret dør, ligesom de små spireceller, der producere nye hår også bliver ødelagt. Derfor kan nye hår ikke dannes i hårsækken.

Der skal påregnes flere behandlinger, da nogle hår er i vækst, mens andre er i det man kalder hvilefasen. Håret kan kun fjernes i vækstfasen og det er muligt at gentage behandlingen med 1-3 ugers mellemrum. Dine hår vil blive finere og lysere for hver gang du bliver epileret og til sidst er de helt væk.

Hvor lang processen er og hvor hurtigt vi opnår det ønskede resultat, afhænger af hårenes tykkelse, farve og hvor tit du får behandling.

Denne metode er især velegnet til ansigtet, armhuler, bikinilinje og til hårtyper som Laser og IPL ikke kan fjerne.

Permanent hårfjerning er for både mænd og kvinder
BOOK TID
//]]>