HIFU Facelift

Finder du ikke en tid, der passer dig, ring eller sms på 20716571 Behandlingen kan bookes efter aftale på andre tidspunkter.

ProduktPrisBooking

Kæbe og dobbelthage Normalt. 2.500,-


2.000,-

Kæbe og dobbelthage og hals Normalt. 3.000,-

2.500,-

Øjneomgivelser og pandelinier Normalt. 2.500,-

2.000,-

Hele ansigtet og hals Normalt. 5.000,-

4.500,-
NYHEDClinique Cremeface har opgraderet sin Facelift maskine til det nyeste avancerede system. HIPRO V Hifu systemet er udviklet i Tyskland og produceret i Syd Korea.
En hel ny teknologi der arbejder hurtigere og med mindre smerte for kunden.
Således kan et fuldt ansigt inkl. hals nu behandles på cirka tre kvarter, hvor det tidligere tog næsten 2 timer.

Hele behandlingen foregår med kun et håndtag, og hvor det er computeren der bestemmer dybden, alt efter hvilket område der bliver behandlet.
Virkningen er den samme som andre Hifu maskiner.
1Hvordan virker Hipro V
Med ultralydsbølger skyder håndtaget ultralyd skud ned i huden, i en dybde af 1,5 til 4,5 mm. I dybden på 4,5 mm ligger det man kalder smash laget - Superficial Muscular Aponeuroticdet. Behandling af det dybe bindevæv og energien/varmen fra ultralyden stimulerer kroppen til at Regenerere sig selv, og der begynder at blive produceret ny collagen og elastin. Huden får dermed mere fylde og spændstighed og ser generelt yngre ud. Det fantastiske ved Hifu Hipro V er, at fokuseret ultralyd beskytter hudens overflade og først frigiver varmen/energien i de dybere hudlag.
2Inden behandling
I ugen op til din Hipro V behandling må du ikke behandles med stærke peelinger eller syrebehandlinger, dvs. ingen frugtsyre, ingen A-vitamin syre, ingen salisylsyre eller release peelinger. Sørg for at fugte din hud godt med ekstra fugtserum, maske og god fugtcreme. I en uge op til din behandling skal du drikke masser af vand, og ligeså efter behandlingen. Vær varsom med solen og brug solfaktor, så huden ikke er rød og øm.
3Under behandling
Vi starter med en snak omkring dine ønsker for behandlingen. Du tilbydes et par paracetamol, eller du kan tage dem hjemmefra. Den nye Hipro V er dog mindre smertefuld, så måske er det ikke nødvendigt. Så bliver der taget billeder, og de bliver efterfølgende sendt til dig. Med den nye Hipro V kan man behandles i de fleste områder, dog undtagen på Skjoldbrusk kirtlen. Overlæben er et vanskeligt område grundet nerveforbindelser i området, og kan i så fald kun behandles i mindre dybde. Der behøves ikke så meget optegning på huden som tidligere. Din hud bliver afrenset, og der bliver lagt ultralyd gel på de områder der skal behandles. Med den nyeste teknologi skal der ikke skiftes håndtag, da det er computeren der styrer dybden. Dette sammen med at håndtaget bevæges på huden kontinuerligt uden afbrydelser, og ikke skal vente på at hver linie skal skydes færdig, gør at behandlingen er overstået på ca. tre kvarter. Din hud bliver renset, og du får serum og dagcreme/solcreme på efter hudtype. Du kan tage makeup på som du plejer, og kan gå direkte tilbage til arbejde.
4Efter behandling
Du skal undgå meget varmt vand i ansigtet 24 timer efter behandlingen. Du skal undgå hård sport 24 timer efter behandling. Ingen sauna i ca. 1 uge. Undgå svømning med klorvand et par dage. Ingen solbadning i et par dage. Undgå microneedling/meseoterapi og andre stærke peelinger i 4 uger efter behandling. Drik rigeligt med væske. Brug gode fugtgivende produkter.
5Kontraindikationer
Brugere af pacemaker må ikke behandles. Ingen metal i området, der skal behandles. Hvis du har tandimplantater eller kunstig knogle, kan der Ikke behandles i området. Du må ikke have fået fillers indenfor de sidste 2 mdr. Du må ikke være gravid. Ingen alvorlige hjerte/lever/nyre problemer. Du må ikke have alt for højt blodtryk. Ingen eksem eller udslet i området. Du må ikke lide af epilepsi.
6Bivirkninger
Alle bivirkninger er milde og hurtigt overstået. Det kan være lidt hævelse eller lidt rødme, en sjælden gang et blåt mærke. Der kan i en del tilfælde være ømhed i det behandlede område. Det er mest ved kæbe og kindben. Det kan gøre ondt når du rører ved huden. Måske ømhed når du tygger. Kan godt vare omkring 3 uger. Hifu Hipro V er en sikker behandlingsform, og er klinisk dokumenteret for sine resultater.
BOOK TID
Call Now Button //]]>