Radiofrekvens

Finder du ikke en tid, der passer dig, ring eller sms på 20716571 Behandlingen kan bookes efter aftale på andre tidspunkter.

BehandlingPrisBooking

Radiofrekvens

Pr. gang

399 ,-

Kurforløb

6 behandlinger.

1795,-


Leverer energi til huden og udsender varme

Det er en revolutionerende behandling som hurtigt virker opstrammende på huden. RF består af radiobølger, som leverer energi til huden og som udsender varme. Bølgernes høje varme går i dybden af huden og stimulerer huden til at genopbygge sig selv og derved mindske rynkerne på en naturlig og skånsom måde. Radiofrekvens er en oplagt behandling, hvis du ønsker at reducere dine rynker og stramme huden op.

Hvordan virker ansigtløft med Radio Frekvens?

Underhuden opvarmes og collagen fibrene stimuleres så hudens fasthed og stuktur forbedres markant. Resultat er en glattere og strammere hud, som du ser allerede efter første behandling. Formålet med RF ansigtsløftning er at genskabe et mere ungdommeligt udseende.
  • Opstrammer huden
  • Udglatter huden
  • Reducerer fine linjer og rynker
  • Forbedrer hudens slaphed
  • Stimulerer collagen- og elastinproduktionen i huden

  • Behandlingen starter med en grundig rens, peeling som sikrer de døde hudceller fjernes og huden bliver ren og glat inden påbegyndelse af RF ansigtsløft, derved opnåes maximal tilførsel af radio frekvens. Ved hjælp fra radiobølger, som trænger igennem overhuden uden at bryde den, skabes der vibrationer og varme i den underliggende Collagenrige læderhud. Varmen bevirker en sammentrækning af Collagenet og fremkalder produktion af ny Collagen. Derved opstrammes huden, og rynker reduceres Under selve behandlingen bliver huden i ansigt og hals masseret i lette bevægelser med et biopolar RF apparat, som opvarmer huden til et behageligt punkt – kombinationen af varme og massage, føles overraskende rart og smertefrit. Huden efterlades fast, varm og uden tegn på rødme
    BOOK TID
    Call Now Button //]]>